MUSIK – WORLDWIDE – COMMUNITY

DIGITAL DISTRIBUTION

Den digitala musikrevolutionen har bara börjat. För moderna artister och musiker är streaming- och download-plattformar som Spotify, YouTube och iTunes lika självklara måsten, som ett välfyllt CD-ställ var på 90-talet.

Oavsett om du precis har lagt sången på din allra första singel, eller om sitter på en enorm låtskatt som sträcker sig ända tillbaka till 70-talet, så kan vi hjälpa dig att distribuera ut din musik digitalt – så hela världen får chansen att lyssna!

Vi fixar allt det där krångliga – digitala spårningskoder, korrekt angiven metadata, rätt val av filformat – så kan du koncentrera dig på att skapa ny fantastisk musik. Låter det intressant? Mejla eller ring oss, så förklarar vi närmare: 0470-742900.

BETALA 480 KR. EN GÅNG.

Så ser vi till att din musik släpps på alla större musikplattformar världen över.

Behåll 100% av
rättigheterna till
din egen musik

Full kontroll på alla
streams och downloads
via kraftfullt verktyg

Få betalt via Paypal
– eller rakt in på
ditt eget bankkonto

INDIE. TRANSPARENT. ENKELT.

Varför krångla till saker och ting? Vi på Skivtryck gör det enkelt för dig att nå ut med din musik, samtidigt som vi värnar om dina rättigheter som artist. Med vår distributionstjänst kan du släppa all din musik på världens största plattformar – du behåller självklart rättigheterna, och tjänar samtidigt pengar!

För att lansera din musik digitalt krävs både giltiga ISRC-koder för varje enskilt spår och en giltig EAN-kod för hela produktionen. Om du inte redan har det – kan du köpa även det hos oss.

SÅ HÄR
GÅR DET
TILL:

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Våra kunder har sagt sitt - 4,8/5 på TRUSTPILOT!

Pin It on Pinterest