MUSIK – WORLDWIDE – COMMUNITY

ARTIST PORTAL

Behöver du en digital artistportal för ditt band eller för dig själv som artist? Då har du svaret här. Vi har efter förfrågan tagit fram en modern och fräsch sajt dedikerad till alla musikälskare, musiker och deras fans. Här kan de läsa allt om dig/er som artist, följa era bloggar, lyssna på din/er musik och sist men inte minst, köpa er musik digitalt eller fysiskt.

Vår artistportal är en helhetslösning för alla i musikbranschen. Oavsett om du är en jazzmusiker, punkrockare, operasångare eller en vissångare är detta den perfekta portalen för dig. Retina HD och responsiv design, så allt ser FAB ut i alla tänkbara enheter. Du kan även bygga ut med en webshop och sälja merch, skivor m.m. online.

DEN ULTIMATA ARTISTPORTALEN I WORDPRESS

VI formger din musikplattform utifrån en snygg demo som du kan besöka häs live. Vi lägger in dina bilder – din information – laddar upp dina låtar och länkar till alla sociala medier där dina fans kan lyssna och ladda ner din musik. Vill du sälja merch och skivor på din sajt – kan du köpa till en webshop-del. Det löser vi!

Öppnas upp i ny flik. Stäng fliken så kommer du tillbaks hit igen!

7.900kr

Öppnas upp i ny flik. Stäng fliken så kommer du tillbaks hit igen!

7.900kr

Våra kunder har sagt sitt - 4,8/5 på TRUSTPILOT!

Pin It on Pinterest